7. PRIMORSKI OLDTIMER RALLY: U subotu oldtimeri na ruti Matulji-Opatija-Rupa-Klana-Viškovo-Čavle-Automotodrom Grobnik

Primorski susret oldtimera u organizaciji Oldtimer kluba Rijeka održat će se u subotu 26. rujna, sa startom u Matuljima u 10 sati. Na susretu se očekuje sudjelovanje automobila i motocikala iz Hrvatske i inozemstva.

Oldtimer klub Rijeka i ove godine organizira tradicionalni 7. domaći primorski oldtimer rally koji je ujedno domaći rally za oldtimeraše Rijeke i okolice, te prijatelje iz drugih klubova. Rally nije natjecateljskog već promotivnog karaktera, i predstavlja zatvaranje sezone 2015.

Eugenija Peric Miso Rukavina

Susret započinje u Matuljima okupljanjem vozila od 8 do 9.30 sati ispred Općine Matulji. Za to vrijeme posjetitelji mogu razgledati oldtimer automobile i motocikle koji su uvijek zanimljivi za pogledati.

Start vozila je zakazan za 10 sati po unaprijed utvrđenom itinereru Matulji – Opatija – Rupa – Klana – Viškovo – Čavle – Automotodrom Grobnik.

Vozila će se zaustavljati u predviđenim mjestima gdje ih očekuje zakuska i druženje s posjetiteljima. Nakon odvoženog rallyja slijedi zajednička večera, podjela zahvalnica i druženje.

Podršku Oldtimer klubu Rijeka u organizaciji 7. domaćeg primorskog oldtimer rallyja daje i Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke. (Iva Blažević/GR)

7. domaći primorski oldtimer rally predstavili su Eugenija Perić i Mišo Rukavina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja