I Rijeka ima svog “Mad Maxa” u BMW-u?! Pogibeljnom vožnjom ugrozio sebe ali i druge!

Foto: Čitatelj

Naš čitatelj zabilježio je danas krajnje pogibeljnu vožnju jednog neodgovornog  vozača plavog BMW-a na spojnoj cesti između Čavli/Kukuljanova i autoceste Rijeka-Zagreb

“Vozač plavog BMW-a vozio je izuzetno agresivno i puno prebrzo, a kulminacija takve vožnje – kojom je u opasnost doveo sebe ali još više i druge sudionike u prometu – dogodila se na spojnoj cesti između Čavli/Kukuljanova i autoceste Zagreb – Rijeka u smjeru Rijeke. Jurio je u zavoju, preko pune linije na sredini prometnice, praktički u traci za vozače iz suprotnog smjera, pretječući tri vozila suludom brzinom, dovodeći time u opasnost sebe ali i druge. Uključio se na autocestu bez prevelikog obraćanja pažnje na eventualna druga vozila, jurnuvši u smjeru Svilna brzinom od najmanje 150 kilometara na sat!”, ispričao nam je u dahu čitatelj šokiran ponašanjem vozača koji je danas mnoge obitelji mogao zaviti u crno, samo da je iskrsnula neka sitnica, problem na cesti  koji on pri tako velikoj brzini i pri takvom načinu vožnje ne bi više mogao korigirati.

Sudeći prema fotografijama koje su nam dostavljene, ovo je zaista, nažalost, “školski” primjer opasne i obijesne vožnje zbog kakve najčešće stradavaju upravo nedužni, ostali sudionici u prometu.

I ovom prilikom molimo sudionike u prometu, posebno vozače brzih i snažnih automobila, pa tako i ovoga, da paze na sebe i na druge sudionike u prometu.

Nikakva žurba niti “sportska vožnja” ne opravdavaju rizike za svoj život i živote drugih sudionika u prometu!

Foto: Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari