MARIN MILETIĆ

Vjeroučitelj koji želi u Sabor: ‘Most je kao prezgodni komad, svi žele biti s njim’

Riječki vjeroučitelj koji želi u Sabor i nositelj Mostove liste u osmoj izbornoj jedinici, Marin Miletić, rekao je da je ta stranka za njega bila jedina opcija.

“Za mene nije bilo druge opcije, kao i za druge mlade koji žele poštenje i čestitost u temeljima. Kada sam bio pritisnut politikom i kada je politika pokušala djelovati na moju slobodu govora, odlučio sam svoje talente koristiti za plemenitije stvari”, rekao je Marin Miletić u razgovoru za N1.

Kada je upitan tko je Mostu poželjan partner, jer HDZ i SDP kažu da neće s Mostom, Miletić je rekao da je Most veoma tražen.

“Most je kao prezgodni komad. To je kao u srednjoj školi, kada vidiš nekog jako zgodnog, ti mu se nabacuješ, a onda kad te otpili kažeš frendovima da nisi htio s njom. Tako je i s Mostom, svi bi htjeli s Mostom. Druge stranke moraju udicu bacati da im se ljudi učlane, a nama dolaze brojni visokoobrazovani ljudi, studenti”, kazao je Miletić.

Komentirao je i izjavu ministra zdravstva Vilija Beroša da bi djeci iz domova bolje bilo ostati u domu nego biti usvojeni od strane istospolnih parova.”Djeci je najbolje da je prirodno i naravno, da rastu u obitelji, i mislim da država tu premalo čini. Moja sestra, liječnica koja ima materijalne uvjete, mnogo se mučila da bi mogla pokrenuti postupak i to učiniti. Treba to prvo olakšati, važno je da idemo korak po korak”, rekao je.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari