POVRATNICI S ODMORA

Danas u PGŽ, kroz 24 sata, dvoje novozaraženih. Vratili su se iz poznatog žarišta

Foto: Ilustracija (Mateo Levak/Riportal)

Zaraženi su tijekom godišnjeg odmora na području Dalmacije

Na području Primorsko-goranske županije danas, kroz 24 sata, imamo dvoje novozaraženih.

Zaraženi su tijekom godišnjeg odmora na području Dalmacije.

S današnjim danom na cijelom području županije, zbrojeno s jučerašnjim stanjem, imamo 26 covid pozitivnih osoba od kojih je troje na bolničkom liječenju dok su 23 osobe u izolaciji u vlastitom domu/na kućnom liječenju. Na kvarnerskim otocima ukupno je sedam zaraženih osoba, a u Gorskom kotaru nema niti jednog zabilježenog slučaja. Ukupno je 149 izliječenih.

Premda se zadnjih dana na području naše Županije bilježi nešto veći dnevni broj novooboljelih, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ Vladimir Mićović jučer je istakao da je epidemiološka situacija kod nas i dalje dobra i pod kontrolom.

Također, ravnatelj Mićović upozorio je da su veća okupljanja u zatvorenim prostorima, noćnim klubovima i kafićima, glavni izvor širenja zaraze, te zamolio građane da izbjegavaju takva mjesta a ukoliko doznaju da su bili u lokalima gdje se potvrdila prisutnost virusa, o tome izvijeste epidemiologe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari