SLAVONSKI BROD

Svađa u prometu umalo završila kobno – Nakon tučnjave, izbo ga nožem

Foto: Ilustracija/ RTL

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu obavljena je dokazna radnja prvog ispitivanja 55-godišnjaka te je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Naime, postoji osnovana sumnja da je 55-godišnjak 10. rujna oko 16,40 sati u Slavonskom Brodu, kao vozač teretnog vozila zakočio radi skretanja i posvađao se s drugim vozačem (43).

Mlađi je izašao iz svog vozila i prišao 55-godišnjaku te ga više puta udario šakom u glavu uslijed čega je ovaj pao na kolnik pokraj svog teretnog vozila.

Osnovano se sumnja da je 55-godišnjak potom iz pretinca otvorenih vrata na kamionu dohvatio preklopni nož i zadao mlađem ubode u predjelu trbuha, prsišta i lijeve natkoljenice od kojih je oštećenik zadobio tešku i po život opasnu ozljedu (ubodna rana trbušnog zida, oštećenje jetre, ubodna rana lijeve strane prsnog koša i ubodna rana lijeve natkoljenice).

Oštećenikov život spašen je hitnom liječničkom intervencijom, priopćio je DORH.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari