NEVRIJEME U RIJECI

Snažna tuča zasula dijelove Rijeke! Ima komada velikih poput teniske loptice, zatvarajte sve!

Foto: Čitatelj

Nakon negdje jačeg a negdje slabijeg pljuska kiše oko 13 sati, danas je nešto iza 15 sati mnoge dijelove Rijeke zasula i snažna tuča!

Na Drenovi se s neba obrušavaju komadi leda od kojih su neki veliki i kao loptice za stolni tenis!

Oko 14.30 sati Istramet je na svojoj Facebook stranici najavio kako “od Trsta do Novog Vinodolskog trenutno ima jačih grmljavinskih pljuskova… školski primjer ljetne fronte”, istaknuli su.

Podsjetimo, meteorolozi su najavili da su danas poslijepodne na moru, uglavnom na sjevernom Jadranu, moguće nevere. “Mogući su lokalno izraženiji pljuskovi, uz grmljavinu, snažne nalete vjetra, a ne može se isključiti niti pojava tuče”, istaknuli su.

VIDEO DANA:

I Meteoalarm, sustav za informiranje DHMZ-a upozorava na lokalno moguće nevrijeme, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Izdano je žuto upozorenje. Dio sjevernog Jadrana i zapad unutrašnjosti izdvojio je i Estofex, europski centar za oluje, kao područja potencijalno ugrožena nevremenom.

Krajem dana na sjevernom dijelu treba bi zapuhati bura, najavili su meteorolozi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari