SVE JAČI RIJEČKI BREND

Video | Evo u čemu je tajna! Rijeka Advent u prosincu privukao u naš grad lijep broj gostiju: Imaju što i vidjeti!

Rijeka u prosincu ostvaruje odlične turističke rezultate. za to je svakako zaslužan riječki advent koji je ove godine bogatiji nego ikada prije. Iz godine u godinu sve se više razvija i uz Riječki karneval postaje drugi najpoznatiji turistički brend

U Rijeci je u prosincu do današnjeg datuma ostvareno 91 posto dolazaka i 97 posto noćenja u odnosu na rekordnu turističku 2019. godinu.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažerka: ESTA DEŠPOJA

“Drago nam je da prosinac u Rijeci pokazuje dobar trend oproravka turističkog tržišta, pogotovo Rijeka advent upravo održava odličan uvod, uvertira u period koji nam dolazi, i nadamo se da će se ovi dobri trendovi nastaviti.”, kaže Dominik Damiš, voditelj marketinga Turističke zajednice grada Rijeke.

Iznajmljivači smještaja zadovoljni su popunjenošću. Među njima i Botel Marina.

“Rijeka advent je svakako jedan korak više u ponudi koju i mi nudimo našim gostima koji nas redovito posjećuju, sve ove manifestacije koje se događaju u ovo doba godine.”, kaže Marinela Cesar, voditeljica recepcije.

Riječki advent je ove godine bogatiji nego ikad prije. Božićne lampice i dekoracije prati nikad veći broj adventskih kućica na različitim lokacijama.

“Ima dosta ljudi, zadovoljni smo jako, a nudimo kupus, kobasice, hamburgere, buncek, čevapčiće…”, kaže ugostitelj Ivan Novaković.

Riječki advent rastao je iz godine u godinu te tako postao pravi turistički brend.

“Rijeka advent u suradnji s gradom Rijekom i našim partnerima razvijamo već dugi niz godina. Izuzetno mi je drago da su ne samo partneri, sugrađani, naši gosti prepoznali Rijeka Advent kao jedan brend i drago nam je da ga možemo dalje razvijati. Rijeka Advent postaje uz Riječki karneval lijepi motiv dolaska.”, dodaje Dominik Damiš, voditelj marketinga Turističke zajednice grada Rijeke.

Ove godine uveden je i Winter pass koji omogućava svim turistima koji u gradu borave dva ili više noćenja besplatno razgledavanje gradskih atrakcija., donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari