ŠARENI ZIMSKI KORZO

KLIKOM PO RIJECI Korzo ‘oživjelo’ nakon božićnih blagdana u velikom stilu; Pogledajte koga smo sreli danas na najljepšoj šetnici

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Riječanke i Riječani vratili su se svome Korzu nakon nekoliko dana ‘kućnog odmora’ s nekim novim elanom u očima i nogama

Raduje spoznaja da je nakon nekoliko opuštenih dana blagdana pred nama još jedna prilika za slavlje – doček Nove godine! I premda će doček Nove dobrim dijelom biti ‘primiren’ zahvaljujući epidemiološkim mjerama i tom prokletom virusu, ipak ćemo Staru godinu ispratiti uz puno veselja, uz nama najdraže osobe uz nas.

U tjednu koji ‘samo spaja’ dva vesela vikenda Riječanke i Riječani pohitali su Korzom nekim svojim poslom, obaviti neku sitnici ili naprosto ‘protegnuti noge’. Kao i uvijek, to je prilika za pokazivanje jedinstvenog outfita odnosno modnog stila koji Rijeku stavlja uz bok modnih prijestolnica Europe i svijeta.

Ako na ne vjerujete, pogledajte fotogaleriju našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari