NAJLUĐA NOĆ U GODINI

Gdje dočekati Novu godinu 2022. u Rijeci i okolici? Donosimo vodič za puno zabave!

Tradicionalnog koncerta za doček nove godine na riječkom Korzu ove godine neće biti, ali će doček biti organiziran na nekoliko mjesta u skladu s epidemiološkim mjerama

Na svu sreću, u Rijeci su i ove godine ‘aktivirane’ stare i nove adventske lokacije na kojima se organizira doček Nove godine 2021.

Na Staru godinu u podne bit će priređena čak dva dočeka! Doček u podne na Adventu na Gradini namijenjen je djeci, a drugi će biti na Adventiranju kod kazališta.

Na Trsatskoj gradini organiziran je doček Nove godine za male i velike! U podne će se dječica zabavljati uz balone, mađioničara Andreja Škedela, plesnu skupinu RI Dance… Najavljen je zaista zanimljiv program!

VIDEO DANA:

Za ”velike”, navečer pjeva klapa Nevera.

Na novoj lokaciji Adventiranje kod kazališta održat će se prvi riječki doček u podne uz  ikonu hrvatske estrade – Vesnu Pisarović!

Na Trgu 111. brigade nastupit će gost iznenađenja!

Doček u Fužinama

Tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne u Fužinama ove će godine, zbog epidemioloških mjera, biti organiziran na tri mjesta – na igralištu u Fužinama, uz jezero Bajer te u središtu Fužina. Organizatori su najavili zabavni program i koncerte te u podne vatromet i baklje s brane jezera Bajera.

Doček u Opatiji

Doček nove godine u Opatiji počet će dječjim dočekom na Maloj ljetnoj pozornici.

Navečer, doček će biti biti organiziran na nekoliko mjesta. Središnja proslava bit će kod gradske tržnice, a uz glazbeni program doček će biti organiziran i na šetnici Lungomare, ispred Umjetničkog paviljona “Juraj Šporer” te na Ljetnoj pozornici, sve u skladu s epidemiološkim mjerama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari