ZADRŽAO LOPOVA

Hrabri Riječanin uhvatio i zadržao kradljivca koji je u Osječkoj ulici napao stariju ženu

Foto: Riportal

Iz policije zahvaljuju savjesnom građaninu koji je zaustavio drskog kradljivca i zadržao ga do dolaska policijskih službenika

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drski način.

“Riječ je o osumnjičeniku koji je jučer oko 10 sati u Osječkoj ulici u Rijeci na ulici otrgnuo lančić s vrata 75-godišnje hrvatske državljanke i pobjegao. Međutim, vidio ga je građanin u prolazu te uspio zaustaviti do dolaska policijskih službenika i privođenja na kriminalističku obradu.”, izvijestili su iz Policijske uprave šprimorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 35-godišnjaka je pronađena i manja količina droge marihuana.

Dovršetkom istraživanja, a radi osnovane sumnje u počinjenje navedene drske krađe, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku. Sankcioniran je i prekršajno prema odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja