OGROMNA ŠTETA

Provalio u trgovinu u centru Rijeke; Ukrao je čak 270 vrijednih naočala

Provalio u trgovinu u središtu Rijeke i pritom otuđio gotovo 270 naočala

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU primorsko – goranske u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka i Policijskom upravom osječko – baranjskom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Spomenuti se sumnjiči se da je u prosincu prošle godine s još jednom muškom osobom provalio u trgovinu u središtu Rijeke i pritom otuđio gotovo 270 naočala čime je materijalno oštetio tvrtku iz Zagreba za više od 380 000 kuna, stoji u priopćenju policije.

VIDEO DANA:

Isto tako, sumnjiči se da je neovlašteno posjedovao vatreno oružje, odnosno automatsku pušku sa spremnicima i streljivom koje je skrivao u obiteljskoj kući na području druge policijske uprave.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari