NOVA SEZONA NA KRIMEJI

Na Krimeji predstavljen novi trener: Jure Srzić u novu sezonu kreće s pomlađenom momčadi Orijenta 1919

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dopredsjednik HNK Orijent 1919 Marinko Koljanin danas je na Krimeji predstavio novog trenera momčadi, mladog Makaranina Juru Srzića koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Dugopolje i Croatiju iz Zmijavaca

“Ključan je bio razgovor u Zadru, naša razmišljanja o razvoju momčadi su se tijekom tog razgovora gotovo u potpunosti podudarala i odluka je pala – Jure Srzić će biti novi trener Orijenta 1919”, rekao je na početku današnje konferenije za medije Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919 i dosadašnji privremeni trener momčadi.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dodao je kako je Klub pregovarao s više trenera no odlučili su se za mladog Makaranina jer su se vizije Kluba i trenera o budućnosti momčadi poklopile.

“Hvala predsjedniku Matijašu i dopredsjedniku Koljaninu na ukazanom povjerenju”, istaknuo je odmah novi trener Orijenta 1919 Jure Srzić i dodao: “Privukla me politika kluba okrenuta mladim igračima s primarno primorsko-goranskog bazena, što naravno ne isključuje angažman i darovitih igrača iz drugih krajeva Hrvatske.”

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Novi trener radit će s provjerenim, starim stručnim stožerom.

“Želimo biti dominantni, želimo igrati kreativni nogomet, želimo biti prepoznatljivi. Sigurno ćemo igrati na pobjedu u svakoj utakmici. Želimo promovirati mlade igrače da naprave iskorak u karijerama”, kazao je još Srzić.

“Naša je ambicija da budemo stabilni, da napravimo korak bliže vrhu. Trener ima bespogovornu podršku, nema lutanja”, zaključio je dopredsjednik Marinko Koljanin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari