PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Video | Pogledajte golove! Rijeka u prvoj pripremnoj utakmici pobijedila Brinje iz Grosuplja 6:0

Nogometaši Rijeke pobijedili su Brinje Grosuplje 6:0 u prvoj pripremnoj utakmici. U videu pogledajte sažetak utakmice i izjavu Dragana Tadića

RIJEKA – BRINJE GROSUPLJE 6:0

RIJEKA – Prijateljska međunarodna utakmica: Rijeka – Brinje Grosuplje 6:0 (3:0). Pomoćno igralište u kampu HNK Rijeka. Bez gledatelja. Sudac: Antonio Melnjak. Pomoćnici: Pajić i Marušić (svi Rijeka).

Strijelci: 1:0 Bušnja (4′), 2:0 Vučkić (33′-11m), 3:0 Obregon (42′-11m), 4:0 Frigan (55′), 5:0 Stanić (62′), 6:0 Vrančić (80′).

RIJEKA: Labrović (33′ Zlomislić), Solano, Pavlović, Galešić, Jurišić, Selahi, Alvarez, Bušnja, Vučkić, Karicca, Obregon. Još su igrali: Nvolokor, Braut, Liber, F. Dujmović, Hodža, Vukčević, Lepinjica, Vrančić, Stanić, I. Smolčić, Frigan.

BRINJE GROSUPLJE: Kisovec, Pušnik, Šporar, Abdić, Šparovec, Mahić, Tomšič, Klančnik, Verstovšek, Čoz, Kovač. Još su igrali: Jančigaj, Trobec, Beguš, Luštek, Keržić, Dergič, Čeferin, Islamagić, Shaini, Hojc, Pucihar, Ostojič.

Rijeka je u utakmici protiv slovenskog drugoligaša pokazala odličnu igru stvorivši niz prilika na utakmici, a u konačnici brojka golova zaustavila se na – šest.

U drugoj minuti Solano je odnio loptu i odigrao za Karricu, ali udarac je završio u bloku. Minuti kasnije Šparovec je pucao sa 16 metara, lopta je otišla pored gola.

Već u četvrtoj minuti, Bušnja je odnio loptu i lijepo pogodio sa 16 metara – 1:0.

Rijeka je nastavila pritiskati, Karrica je još jednom probao, s 20 metara lopta je otišla pored gola. U 18. minuti Haris je sjajno gurnuo Obregona koji je izbio sam pred gol, ali vratar Brinja je obranio.

Rijeka je nastavila pritiskati, Vučkić je prvo glavom poslao loptu preko gola, a onda je u 26. minuti Karrica odlično ubacio, a Vučkićev udarac završio je na vratnici.

U 33. minuti, nakon guranja s leđa Vučkića, sudac Melnjak pokazao je na bijelu točku. Vučkić je bio siguran – 2:0.

Brinje je uzvratio u 36. minuti, Klančnik je pobjegao obrani, ali udarac je otišao preko gola.

Prilika nije nedostajalo, Vučkić je ostao sam u 16 metara, lob je otišao preko grede.

U 42. minuti Obregon je srušen u kaznenom prostoru, kolumbijski napadač preuzeo je odgovornost – 3:0.

Rijeka je nastavila u istom ritmu, a dobru igru naplatila je golom Frigana u 55. minuti koji je glavom pogodio suportan kut – 4:0.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 62. minuti, Stanić je sjajnim udarcem sa 16 metara pospremio loptu u rašlje.

U 74. minuti Frigan je ponovo bio u prilici, uspio je gurnuti loptu pored vratara Brinja, ali vratnica je spasila goste.

U 80. minuti Frigan je sjajno proigrao Vrančića koji je izbio sam pred gol, zaobišao vratara i poentirao – 6:0.

U videu pogledajte sažetak utakmice i izjavu Dragana Tadića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari