PRIJENOS UŽIVO

Galerija | Gdje danas gledati Rijeku – ako niste u Švedskoj? Imamo dobre vijesti!

Nogometaši Rijeke večeras protiv Djurgardensa (19 sati) igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige. Televizijski signal s Tele 2 Arene prenijet će i kastavsko-riječki operater kabelske televizije Kabel Kanal!

Prije tjedan dana bijeli su na Rujevici nažalost izgubili prvi susret u ovom ogledu (1-2). No iako je Djurgardens trenutno u punoj natjecateljskoj formi i među vodećima u švedskoj prvoj ligi, ta momčad nije ostavila dojam nepobjedive za Rijeku.

Drugim riječima, navijači Rijeke večeras s punim pravom očekuju od svoje momčadi nadahnut nastup nakon kojeg nije nemoguće i iznenađenje pa da Rijeka ukupnim pozitivnim rezultatom prijeđe ovu prepreku na putu prema skupinama Konferencijske lige.

Među navijačima bijelih stoga za utakmicu vlada veliko zanimanje a dobra je vijest da svi oni koji nisu bili u mogućnosti otići u Stockholm ovaj susret mogu pratiti na malim ekranima.

Susret Djurgardensa i Rijeke s Tele 2 Arene možete gledati na novom kanalu MAXSport 2 s početkom u 19 sati.

Takođe, svi oni koji televizijski program prate putem kabelskog operatera Kabel Kanal koji svojim uslugama pokriva područje od Kastva do Rijeke, moći će utakmicu, potvrdili su nam s Kabel Kanala, pratiti na programu s oznakom Sport 1.

Navijajmo za Rijeku i pošaljimo igračima pozitivne vibracije. Forza Fiume!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari