OČEKUJU SE KONKRETNI PRIJEDLOZI

Butković: ‘Neće biti redukcija ni struje ni plina. Vlada radi na mjerama’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Istaknuo je kako će Vlada do kraja tjedna imati radnu verziju prijedloga svih mjera

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković kazao je kako Vlada radi na mjerama što se tiče krize te dodao kako neće biti redukcija ni struje ni plina.

Istaknuo je kako će Vlada do kraja tjedna imati radnu verziju prijedloga svih mjera.

“Kroz desetak dana izaći ćemo s konkretnim mjerama. Neće biti redukcija niti struje, niti plina, a skladište Okoli puni se kako je i planirano”, kazao je Butković prije sjednice Vlade.

Komentirao je i izjavu ministra financija Marka Primorca da neće biti novca za pomoć svim građanima i gospodarstvenicima.

VIDEO DANA:

“Primorac zna financijske mogućnosti proračuna, a to je ključan faktor o kojemu također vodimo računa, ali ići će se dosta široko”, kazao je.

Ministar je kazao kako ne smije biti zlouporaba po pitanju neopravdanog povećanja cijena tijekom uvođenja eura.

Osvrnuo se i na novi zakon o pomorskom dobru i morskim lukama te kazao da se ne radi o privatizaciji
na pomorskom dobru ili onemogućavanje građana da ga koriste. Dodao je i da se neće dozvoliti zlouporabe na pomorskom dobru.

Ponovio je da prijedlog tog zakona još nije u javnom savjetovanju, a kada će biti, da očekuje mišljenja sviju zainteresiranih, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari