PROPAO BIZNIS...

VEŽICA Na balkonu stana uzgajao indijsku konoplju; Lijepo narasle stabljike oduzela mu policija

Foto: Ilustracija

U riječkom stanu pronađeno je i oduzeto nekoliko stabljika indijske konoplje visine od 85 do 180 cm te više od 170 sjemenki navedene biljke

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci obavljena je  pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenog.

Pretragom, obavljenom na području Vežice u Rijeci, na balkonu stana pronađeno je i oduzeto nekoliko stabljika indijske konoplje visine od 85 do 180 cm te više od 170 sjemenki navedene biljke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, s obzirom da nije bio prijavljen na adresi gdje je pronađena droga, a utvrđeno je da tamo duže boravi, prekršajno je sankcioniran temeljem Zakona o prebivalištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari