TIJEKOM ZIMSKOG ODMORA

‘Pod riječkim kišobranom’: Udruga Portić organizira Kreativne zimske radionice za djecu

Radionice su namijenjene djeci od 7 do 10 godina i pod vodstvom su studentica završnih godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci

Nakon šest godina održavanja Kreativnih ljetnih radionica “Pod riječkim suncobranom”, od ove godine Udruga Portić po prvi puta organizira Kreativne zimske radionice za djecu “Pod riječkim kišobranom” i to za vrijeme trajanja drugog dijela zimskog školskog odmora od 20. do 24. veljače 2023. godine. 

Radionice će se održavati svakoga dana od 7:30 do 16:30 u prostoru Udruge na adresi Trg sv. Barbare 5/1 u Rijeci, namijenjene su djeci od 7 do 10 godina i pod vodstvom su studentica završnih godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci.

Kroz različite aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom prostoru djeca imaju prigodu družiti se, zabavljati, istraživati i učiti na zanimljiviji i drugačiji način te se kreativno izražavati.

Cijena jednog tjedna radionica iznosi 55 € te uključuju topli obrok (ručak) i voće. Roditelji su pozvani prijaviti svoje dijete na udruga.portic.rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari