TO IH JE STAJALO 265 EURA

Ratrak GSC-a izvukao BMW iz snijega na Platku, izgrednicima je to fino naplaćeno. Pogledajte video!

Foto: Riportal

Danas prijepodne iz snijega na Platku izvučen je BMW koji tu uopće nije smio biti. U snijegu je zapeo u nedjelju navečer a nakon toga su se osobe iz vozila upustile u tučnjavu s ljudima koji su ih upozorili na prekršaj

U javnost malo-pomalo curi sve više detalja o neredu koji su u nedjelju navečer izazvale osobe iz BMW-a koji se nedozvoljeno našao na skijaškoj stazi na Platku. Kada su upozoreni na to, uslijedio je val divljaštva i tučnjava u kojoj je stradalo nekoliko osoba.

Zasad je utvrđeno da su trojica hrvatskih državljanina napala tri osobe u dobi od 22, 44 i 49 godina. Među žrtvama napada je i jedna žena, dok su im nasilnici nanijeli ozljede zbog kojih su završili u riječkom KBC-u.

Policija je prenijela kako su im tamo utvrđene lakše ozlijede te su pušteni na kućno liječenje.

Foto: Riportal

Inače, BMW kojim su napadači došli na skijašku stazu na Platak danas prijepodne izvučen je iz snijega. U tome je pomogao ratrak Goranskog sportskog centra, no to je vozaču odnosno vlasniku vozila naplaćeno 265 eura, saznajemo iz GSC-a. Ovo je svakako još jedan detalj odnosno informacija koja će, nadamo se, odvratiti sve one koji i pomisle da je vožnja automobilom po uređenim skijaškim i sanjkaškim stazama na obiteljskom izletištu Platak “baš fora ideja”.

Direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič danas je putem Riportala još jednom odaslao poruku i molbu svima da poštuju ‘kućni red’ na Platku i ne dolaze vozilima tamo gdje nikako ne smiju. “Djelatnici GSC-a svakodnevno, i po najgorim vremenskim uvjetima, daju sve od sebe da nam omiljeni Platak bude što bolje pripremljen za aktivnosti skijaša i svih onih koji žele u miru uživati u snježnim radostima. Na Platak dolaze i obitelji s djecom željni opuštanja u jedinstvenim prirodnim uvjetima i ne trebaju nam izgredi bilo kakve vrste.”, apelirao je na savjest posjetitelja Platka Alen Udovič.

Dodao je, također, kako na Platak nikako ne bi trebali kretati i svi oni bez odgovarajuće zimske opreme na vozilima. “Na Platak se često upute i neki s ljetnim gumama na vozilima. Zapnu na pristupnoj cesti i tako zakrče promet pa vozila ne mogu ni na Platak ni s Platka dok vučna služba ne odradi svoje. Nemojte to činiti.”, apelirao je direktor Goranskog sportskog centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari