RIJEKA JE ŠČ

Galerija | U Rijeci potpuno ŠČ ludilo! Let 3 stigao na Korzo na zlatnom traktoru, tisuće Riječana s Letovcima pjevalo ‘ŠČ, ŠČ, ŠČ’

Rijeka je svojem Letu 3 priredila nezaboravan doček na Korzu. Vidno ganuti Prlja i ekipa odužili su se urnebesnim nastupom na pozornici

Izveli su, naravno, Mamu ŠČ a onda i Riječke pičke i Izgubljene.

Na Korzu se okupilo više tisuća Riječana. Mlado i staro uglas je pjevalo sve pjesme a Letovci su potom razrezali i podijelili slasne komade rođendanske torte.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

VIDEO cijelog nastupa Leta 3 pogledajte OVDJE.

Slavlje ŠČ počelo je u Splitskoj ulici, ispred trgovine Dallas Music Shop odakle je Let 3, na traktoru, točno u 19 sati  krenuo preko Korza prema pozornici.

Nakon sjajnog nastupa Letovaca kao posebni gosti nastupili su renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti  – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan. Oni su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL izveli neke od najvećih riječkih rock hitova.

Nakon ŠČA-VALA  nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari