SAŽETAK SPLIT-RIJEKA Franko Andrijašević: Ova pobjeda je samo jedan korak za dalje

Nogometaši Rijeke pobijedili su Split 2:0 u utakmici 19. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je slavljem u Splitu potvrdila naslov jesenskog prvaka

Oba pogotka za Rijeku postigao je Franko Andrijašević u 77. minuti, dok je u 86. minuti realizirao najstrožu kaznu nakon prekršaja nad Ajayijem.

Franko Andrijašević na najbolji mogući način vratio se na travnjak. Franko je ponovo bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i odličnom reakcijom matirao Kukića za prvi gol na utakmici. Bio je to trenutak koji je slomio i posljednji otpor čvrstog Splita.

– Možda nije bio lijep nogomet, ali najvažnija su tri boda. Pomogla nam je i obrana Andreja Prskala u prvom dijelu, ali i crveni karton Duke. Iskoristili smo na kraju prilike, rekao je Franko Andrijašević nakon utakmice.

Rijeka je slavljem u Splitu proslavila jesensku titulu.

– Sretni smo zbog titule, to smo i tražili. Ipak, ova pobjeda je samo jedan korak za dalje, zaključio je Franko Andrijašević.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari