POČINJE NOVA SEZONA: Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin u žiriju “Tri, dva, jedna – Kuhaj!

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin članovi su žirija četvrte sezone kulinarsko natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“

Kao i u protekloj sezoni, trojac vrsnih gastro stručnjaka ocjenjivat će, savjetovati, kuditi i bodriti dvadeset kandidata koji će se, podijeljeni u deset parova, natjecati za izdašnu nagradu od 100 tisuća kuna i laskavu titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para.

Špiček kuhao kolegama, evo kako su ga ocijenili

Slavilo je ovih dana jedno zanimljivo kulinarsko društvance. I to početak snimanja nove sezone showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” Kulinarski chef Tomislav Špiček kuhao je svojim kolegama iz showa – Doris, Pažaninu i Željki i pobrao savršene ocjene za svoje delicije. OK – gotovo savršene, jer Željka baš nije bila blago-naklona.

„Uvijek se veselim povratku na set, lijepo mi je i izazovno družiti se s kandidatima. Siguran sam da će me netko i naljutiti, uvijek mi to prirede. Ali mislim da će ponovno to biti jedno lijepo druženje i da će, kao i uvijek, naši gledatelji moći nešto naučiti“, komentirao je početak snimanja nove sezone Tomislav Špiček.

„Itekako se veselim novoj sezoni! Očekujem da će biti odlično i očekujem natjecatelje pune entuzijazma, želje i znanja“, kazao je Ivan Pažanin koji se novoj sezoni veseli jednako kao i jedina ženska članica žirija, Željka Klemenčić. “Gledatelji su jako dobro prihvatili show, na snimanju je uvijek odlična atmosfera i sve nekako ide ležerno“, kazala je.

Kandidati dolaze iz različitih dijelova Lijepe naše, pa tako sa sobom nose i umijeće pripreme tradicionalnih seoskih recepata kao i tajne pripreme modernih delicija. Svakog tjedna će biti suočeni s brojnim kulinarskim izazovima, morat će pripremati jela koja možda nikada do tada nisu spremali, biti maštoviti i osmišljavati slijedove iz svega nekoliko namirnica ili se „igrati“ restorana. Njihovo će znanje, kreativnost i umijeće i ove sezone ocjenjivati stručni žiri koji će biti i u ulozi mentora, a voditeljsku palicu će i ove sezone u rukama držati Doris Pinčić Rogoznica.

„Svake godine nešto novo – nova sezona, novi zadaci, novi problemi, novi izazovi; napredujemo mi, napreduju kandidati. Ove godine nam u show dolaze natjecatelji iz raznih djelova Hrvatske. Osim praktičnog, morat će imati i teoretsko znanje. “ kazala je Doris koja bi bez problema mogla „do mirovine“ surađivati u ugodnom društvu Tomislava, Željke i Ivana.

Tijekom tri sezone showa u našoj su kuhinji umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva. Pobjednica prve sezone, Anka Cvitanović, je nakon pobjede postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu. Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jednom zagrebačkom restoranu.

Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim „tajnim večerama“. Tko će ih nasljediti i četvrti puta po redu biti proglašen najboljim? Krenite s nama u gastro avanturu i doznajte, a usput se odlično zabavite i, naravno, nešto naučite! Snimanje četvrte sezone showa kreće danas, a na malim ekranima se vidimo vrlo uskoro!

Iz naše mreže
Preporučeno
video dana
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari