SVAKA ČAST GRAĐANIMA

Možda su spašeni životi! Vozači na autocesti Rijeka-Zagreb uočili kamion kako krivuda po cesti, policija uhitila vozača!

Ilustracija. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko zaustavili su 56-godišnjeg vozača teretnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka kojem je izmjerena koncentracija alkohola od 2,19 g/kg

Jučer, 19. rujna oko 10,25 sati policija je zaprimila dojavu da se autocestom A6 u smjeru Zagreba kreće teretno vozilo koje krivuda. Postupajući po dojavi, policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko zaustavili su 56-godišnjeg vozača teretnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka kojem je izmjerena koncentracija alkohola od 2,19 g/kg nakon čega je priveden i zadržan u službenim prostorijama policije.

Zbog počinjenog prekršaja vozaču je predložena novčana kazna od 2000 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „C“ kategorije u trajanju od šest mjeseci te je doveden na prekršajni odjel općinskog suda, a presuda će se donijeti naknadno.

Isto tako, u cilju povećanja ukupne sigurnosti prometa, a u sklopu planiranih preventivno- represivnih postupanja policije u cestovnom prometu, jučer 19. rujna od 13,30 do 14,45 sati na području Vrbovskog proveden je nadzor teretnih vozila kojom prilikom su na naplatnoj postaji Vrbovsko u prekršaju prekoračenja najveće dopuštene mase vozila i prekoračenju dopuštenog osovinskog opterećenja zatečena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 23 i 56 godina.

Zbog počinjenih prekršaja osumnjičenici su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari