IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Traže se trgovci, majstori, medicinski predstavnici, konobari, kuhari…

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova s portala posao.hr i pronađite svoj posao iz snova! Sretno pri zapošljavanju!

Scam Marine zapošljava Tokara / Alatničara (m/ž) u Viškovu. Radi se o radu na klasičnom tokarskom stroju, čitanju i razumijevanju tehničke dokumentacije te kontroli kvalitete obrađenih dijelova. Poslodavac nudi stimulaciju po dogovoru. Prijavite se putem linka do 10.10.2023.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljavaProdavača (m/ž) u Rijeci. U opisu posla nalazi se prodaja robe iz asortimana poslodavca u poslovnici te briga o izgledu polica. Poslodavac omogućuje trinaestu plaću, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), kvartalne premije / neto nagrade za ostvarene rezultate, naknadu za topli obrok i djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto. Prijavite se putem linka do 31.10.2023.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Skladištara u rashladnoj komori na -18°C (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Marinići ili Zadar, a prijave se zaprimaju do 07.10.2023. U opisu posla nalazi se zaprimanje paleta sa smrznutim pekarskim proizvodima, slaganje paleta te organizacija prostora u skladištu. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog prijevoza te isplatu božićnice, uskrsnice i regresa. Prijavite se putem linka.

Dupin d.o.o. / Deliiicije zapošljava Prodavača u trgovini Deliiicije (m/ž) u Rijeci. Traže vedru i veselu osobu koja ima smisao za trgovinu i komunikaciju s kupcima. Nude stimulativna primanja i neradne nedjelje te svaku drugu subotu. Ako volite čokolade, kolače i ostale delicije, prijavite se do 08.10.2023. putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Traže osobu kojoj s povjerenjem mogu prepustiti kontrolu nad voznim parkom i smjenama vozača i kojoj izazov odgovornosti i organizacije predstavljaju poželjnu aktivnost u profesionalnom razvoju. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 31.12.2023.

Pinel Krk d.o.o. zapošljava Izvršnog radnika (m/ž) na Krku. U opisu posla je preuzimanje, sortiranje i slaganje robe usluživanje kupaca, te rad na blagajni. Očekuju visoku razinu radne etike, izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, te spremnost na timski rad. Prijavite se putem linka do 09.10.2023.

Servier Pharma d.o.o. zapošljava Medicinskog predstavnika (m/ž) u Rijeci. Osoba na ovoj poziciji će obavljati poslove suradnika. Izabranom kandidatu nude intenzivnu izobrazbu o njihovim proizvodima i stimulativne uvjete. Prijavite se na linku do 07.10.2023.

Manpower zapošljava Voditelja odjela kuhinja (m/ž). Mjesto rada Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 01.11.2023. Radi se o organizaciji i vođenju prodaje. Poslodavac omogućuje iznadprosječna primanja, naknadu za prijevoz, mjesečne bonuse i službeni automobil po potrebi. Prijavite se putem linka.

Žal d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) i Kuhara (m/ž) u Rijeci. Nude isplatu Božićnice i Uskrsnice, plaćen obrok i kavu, mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa na fiksnu plaću te kolektivni godišnji odmor tri puta na godinu po deset dana. Prijaviti se možete do 12.10.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta administrativnih poslova (m/ž). Ovi se poslovi obavljaju u Pazinu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 11.10.2023. putem linka.

Razgledajte ostatak ponude poslova na portalu posao.hr. Želimo vam sreću u pretraživanju!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari