POVODOM DANA ŽENA

Boban Rajović najavio koncert u Rijeci!

Popularni crnogorski pjevač Boban Rajović nastupit će u Dvorani Mladosti u Rijeci, 1. ožujka 2024. godine, povodom Dana žena

Bio je prvi izvođač iz susjedstva koji je napunio Arene u Zagrebu i Splitu. Svi su se čudili energičnom Crnogorcu koji bez reklame 2016. rasprodaje najveće dvorane u Hrvatskoj. Neki ga hvale, neki osporavaju, ali nitko ne može ostati imun na njegovu pojavu. Boban Rajović već je desetljećima popularan u Hrvatskoj, a oni s dubljim džepom imali su priliku angažirati ga za nastupe na privatnim zabavama poput nogometaša Matea Kovačića, koji mu je jednom dao napojnicu od 18.500 eura. Svi ostali, godinama su prisustvovali njegovim koncertima za koje se uvijek tražila ulaznica više. To se posebno odnosi na žene, kojima je miljenik.

Biti miljenik je lijepo ako sve držiš u granicama normale. Kako bi rekli u Danskoj – skupljaj apetit vani, a jedi kod kuće – kroz smijeh govori Rajović.

Nakon rasprodane Spaladium Arene, a zatim i Arene Zagreb, jedna od najdugovječnijih balkanskih zvijezda ponovno će stati pred hrvatsku publiku u spektakularnom izdanju s 20-ak ljudi na sceni. Tom prilikom će izvesti hitove iz više od dva desetljeća uspješne karijere među kojima su “Usne boje vina”, “Provokacija”, “Kafanski fakultet”, “Padobran” i “Gromovi”. Trenutno priprema novi album. Četiri nove pjesme izaći će 10. veljače, a preostale četiri nakon nastupa u Rijeci.

Dat ću sve od sebe da to bude najbolji koncert zato što nisam radio ovako veliki koncert od Splita i Zagreba. Prošla godina mi je bila užasna zbog smrtnih slučajeva u obitelji, no ulazim u ovu pun entuzijazma. Kad smo saznali za Rijeku, razveselio sam se. Postoji poseban razlog zašto turneju započinjem ovdje, no to ću otkriti tek kad stanem na pozornicu – otkriva Rajović.

Publiku u najvećoj riječkoj dvorani povodom Dana žena očekuje nevjerojatna atmosfera te brojna iznenađenja.

Bit će veliki gost iznenađenja koji će jako razveseliti publiku, no neće biti jedini – zagonetno govori glazbenik, kojeg su 2016. na pozornici podržali kolege i prijatelji poput Dragane Mirković, Duška Kuliša i Raste, čija imena su bila strogo čuvana tajna do samog nastupa. Omiljeni glazbenik poznat je i po tome što ostaje nakon nastupa kako bi se strpljivo fotografirao s obožavateljima, koji ga rado daruju.

Stvorio se hype jer me dugo nije bilo u velikim koncertnim varijantama. Dobivam puno poruka, a dolaze i fanovi iz regije. Najvjernijih 300-400 obožavatelja već je nabavilo ulaznice za Fan zonu, planule su u dva dana – ističe Rajović. Ulaznice za riječki koncert godine dostupne su putem sustava Eventim.

Na društvenim mrežama mogu se pročitati samo komentari oduševljenja zbog zakazanog datuma i lokacije, koja predstavlja tek početak njegove raspojasane turneje, koja će ponovno zatresti Hrvatsku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari