Marco Pašalić nakon pobjede na Rujevici: “Dolazak u Rijeku najbolja je odluka u mom životu”

Dan nakon pobjede nad Sjevernom Makedonijom, osmijeh nije silazio s lica. Marco Pašalić ove sezone ostvario je dječačke snove, nakon sjajne sezone u dresu Rijeke, stigao je zasluženi poziv u reprezentaciju, a protiv Sjeverne Makedonije stigao je i prvijenac u vatrenom dresu.

– Predivan osjećaj, još sam zabio gol na svom stadionu, na Rujevici. Velika je čast što sam dobio priliku i presretan sam zbog gola i nastupa. Neopisivo, rekao je Marco Pašalić dan nakon velikog trenutka u njegovoj karijeri.

Puna Rujevica, odlična atmosfera i gol. Bolje nije moglo.

– Naježio sam se kad sam ušao u igru, kad sam čuo tu podršku tribina. I onda na sve to još gol, vrhunski. Ovo mi je najdraži gol u karijeri, rekao je Marco koji je na tribinama još jednom osjetio podršku, kako obitelji tako i šire publike.

– Uža i šira obitelj bila je na tribinama, podrške nije nedostajalo. Svi su bili presretni zbog mene. Došli su me kasnije pozdraviti u hotel, svi smo isprve nekako sjedili, šutjeli, skupljali dojmove nakon utakmice. Dres? Uokvirit ćemo ga i staviti na zid kod mame i tate za uspomenu, rekao je Pašalić.

Hrvatska reprezentacija u petak napušta Rijeku i kreće put Portugala gdje je očekuje posljednja provjera pred nastup na Europskom prvenstvu.

– Jedva čekam EURO. Prisutna je pozitivna trema, u momčadi je odlična energija. Optimističan sam uoči EURO-a, idemo korak po korak, za početak je najbitnije proći skupinu i onda vidjeti dalje, rekao je Pašalić.

Parafrazirajući pjesmu “What a diff’rence a day makes”, odnosno što se sve u može dogoditi u godinu dana možda i najbolje opisuje Marcov put ove sezone.

– Tu se zapravo vidi da je dolazak u Rijeku bila najbolja odluka u mom životu. Presretan sam što sam potpisao za Rijeku, moj razvoj i cijela priča išla je dobrim putem. Jako sam zahvalan cijelom stručnom stožeru i klubu na podršci. Zahvalan sam svima u klubu na prilici, što sam mogao igrati i dokazati se, reprezentacija je bila šlag na tortu nakon cijele sezone. Bez Rijeke to ne bi bilo moguće i zato je još ljepše zabiti prvijenac na svom stadionu, zaključio je Marco Pašalić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari