Nestao mladi Riječanin: Prošlo je 40 sati, Sebastianu (16) nema traga. Obitelj moli pomoć!

“Prošlo je 40 sati a njega i dalje nema – nikakvih informacija, novosti ni traga Sebastianu”, javila je Riportalu obitelj nestalog mladića

U subotu poslijepodne posljedni put je viđen mladi Riječanin Sebastian Mušura, rođen 25. prosinca 2008. godine

“Oko 17 sati izašao je iz kuće na Srdočima te mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji. Bilo kakva informacija dobro bi nam došla.”, poručuje putem Riportala obitelj Mušura.

Sebastian je visok 170 cm, srednje je tjelesne građe i nosi aparatić za zube.

U trenutku nestanka nosio je majicu kratkih rukava crne boje s natpisom “Miami beach”, kratke hlače crne boje i bijele tenisice s crvenim znakom marke Nike.

Ako imate bilo kakvu vrijednu informaciju o nestalom mladiću, možete ju dojaviti Riportalu ili na mobitele 095-7306296 (sestra Leonarda Mušura) Ili 091-9897204 (otac Dragan).

Policija moli da je obavijestite ako imate bilo kakve informacije o Sebastianu i to odlaskom u najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari