'PAO' JOŠ JEDAN DILER

Vozio se usred dana od Rupe prema Rijeci s kokainom i kilogramom ‘speeda’. Nije daleko stigao!

Photo: Luka Batelic/PIXSELL/ Ilustracija

Osim više od 980 grama droge amfetamin, kod 28-godišnjeg vozača je pronađeno i 140 grama droge kokain

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, u suradnji sa službenicima Postaje prometne policije Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom zbog počinjenja kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici zaustavili u srijedu 2. listopada, oko 13.40 sati na području Rupe, u blizini graničnog prijelaza, dok je upravljao osobnim vozilom, slovenskih nacionalnih oznaka, prema Rijeci.

“Tijekom nadzora kod 28-godišnjaka je pronađeno 140,30 grama droge kokain, nakon čega je vozač odmah uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u okviru istraživanja provedena je i pretraga spomenutog vozila kojim se 28-godišnjak koristi gdje je pronađeno ukupno oko 981 gram droge amfetamin tzv. speed. Za pronađenu drogu se sumnja da ju je posjedovao radi daljnje preprodaje.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 28-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod osnovanom sumnjom u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog carinskog prekršaja (vožnje slovenskog vozila na području Republike Hrvatske) osobno vozilo je privremeno oduzeto i daljnje mjere poduzimaju službenici Carinske uprave iz domene njihove nadležnosti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja