OD LISTOPADA DO OŽUJKA

Winter Pass se ponovno vraća! Evo što sve možete sa zimskom propusnicom Riječke turističke kartice

Turistička zajednica grada Rijeke zajedno s partnerima i ove godine pripremila je posebnu ponudu za sve posjetitelje koji se u našem gradu zadrže 2 ili više noći u nadolazećem zimskom periodu, od početka listopada pa sve do kraja ožujka.

Winter Pass već četvrtu godinu za redom služi kao odlična podrška u informiranju posjetitelja o turističkoj ponudi grada i dodatni motiv dolaska u Rijeku koji može biti presudan pri odabiru destinacije u zimsko vrijeme.

Projekt Winter Pass prepoznat je i dobro prihvaćen od strane pružatelja usluga smještaja u Rijeci kao i od mnogobrojnih posjetitelja, kako domaćih tako i stranih, koji dolaze u naš grad. Primjena Winter Pass-a iz godine u godinu raste te brojnim marketinškim aktivnostima na emitivnim tržištima tijekom cijele godine, a s naglaskom na naše najveće zimske manifestacije – Rijeka Advent i Riječki karneval, osigurana je izvrsna vidljivost projekta. Projektom se podiže kvaliteta i trajanje boravka u destinaciji.

Uključene institucije ponovno su prepoznale važnost projekta Winter Pass te zajedno s Turističkom zajednicom grada Rijeke omogućile izvrsnu promociju Rijeke u zimskim mjesecima. Kulturne, sportske i druge ustanove u gradu Rijeci kroz projekt ostvaruju dodatnu promociju i veću posjećenost u zimskim mjesecima, a iznajmljivači i hotelijeri Winter Pass mogu pridružiti svojim uslugama smještaja te tako gostu ponuditi cjeloviti turistički proizvod. Projektom se zaokružuje turistička ponuda grada te se gostu pruža niz aktivnosti i ideja za boravak, stavlja naglasak na uključene objekte i osnažuje Rijeka kao cjelogodišnja turistička destinacija bogata kvalitetnim sadržajima.

Winter Pass omogućuje posjetiteljima besplatan ulaz u:

1.            Muzej grada Rijeke – Palača Šećera

2.            Muzej moderne i suvremene umjetnosti

3.            Prirodoslovni muzej Rijeka

4.            Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

5.            JGL Muzej farmacije

6.            Trsatski kaštel

7.            Peek & Poke – Muzej djetinjstva i Muzej informatike

8.            Astronomski centar Rijeka

9.            Bazene Kantrida

10.         Muzej grada Rijeke – Kockica

11.         Riječki tunel

Winter Pass za posjetitelje Rijeke izdaje se na zahtjev pružatelja usluga smještaja u kojem odsjedaju, a kroz samo par koraka na gradskom portalu Rijeka CityCard mogu izraditi voucheri za Winter Pass. Za izdavanje Winter Pass vouchera potrebno je aktivirati RCC (Rijeka City Card) račun, odabrati uslugu Winter Pass, generirati vouchere te preuzeti vouchere koji su upućeni na e-mail adresu korisnika računa, a koji će ih uputiti gostima putem e-mail.

Zimska propusnica sastoji se od QR kodova koji zamjenjuju ulaznice za uključene gradske znamenitosti. Posjetitelji će na ulasku u odabranu atrakciju skenirati odgovarajući QR kod te na taj način ostvariti besplatan ulaz.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari