ADVENT NA GRADINI Djed Mraz s vrećom punom bombona stiže na Trsatsku gradinu!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Trsatsku gradinu koja je svojim svjetlosnim dekoracijama oduševila preko šest tisuća posjetitelja na spektakularnom otvaranju Adventa na Gradini, ove će srijede, 13. prosinca u 18.00 sati posjetiti Djed Mraz. Prilika je to da se oni najmlađi, ali i nešto stariji, druže s bradatim djedicom te mu šapnu svoje božićne želje

Djed Mraz će sa Sjevernog pola stići s vrećom punom bombona, a s djecom će se družiti u magičnoj ledenoj spilji obojanoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom. Djed Mraz će se družiti s najmlađima, ali i fotografirati u bajkovitom ambijentu ledene spilje.

Posjetitelji će, osim u druženju s Djeda Mrazom, moći uživati u ukupno 11 kilometara božićnih lampica koje su ovog adventa Trsatsku Gradinu pretvorile u pravu čaroliju. Također, u sklopu adventa mogu se razgledati jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom koje krase Mir junaka, a jedna od najvećih atrakcija zasigurno je i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj koja krasi ulaz u sam kaštel.

Bogata gastro ponuda na Trsatskoj gradini zasigurno će oduševiti i djecu i odrasle- u spilji se krije čoko kutak s fritulama, kroštulama, ali i ostalim slatkim delicijama, a na adventskim kućicama mogu se kušati jela svojstvena ovom najhladnijem godišnjem dobu, koja vrijedno pripremaju majstori kuhinje.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari