UBER POSKUPLJUJE: Pogledajte koliko će od danas koštati cijena vožnje

Foto: Riječanin

U Uberu je dosada start koštao 6 kuna, svaki kilometar 3 kune, a minuta je bila 40 lipa

Uber je svojim korisnicima putem maila priopćio kako će cijene njihovih usluga poskupiti. Približavanjem turističke sezone Hrvatsku će posjetiti milijuni stranih turista pa će tako Uber povisiti cijene u svim obalnim gradovima i Zagrebu.

Cijene će se povećati od 10. svibnja u 12 sati u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku. Nove cijene za Uber u Zagrebu su sljedeće: start 6 kuna, svaki prijeđeni kilometar 3,60 kuna i svaka protekla minuta 0,60 kuna. Dosad je start koštao 6 kuna, svaki kilometar 3 kune, a minuta je bila 40 lipa, a Uber će od sutra svoje usluge poskupiti za 60 lipa po kilometru i 20 lipa po minuti vožnje.

“Promjene koje uvodimo povećat će razinu kvalitete usluge putem Uber aplikacije u Hrvatskoj tako što će sva vozila imati maksimalnu starost od sedam godina. Dodatno ćemo postrožiti uvjete za nastavak vožnje vozačima s nižom prosječnom ocjenom što korisnicima garantira još ugodniju i sigurniju vožnju”, objavili su iz kompanije.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari