NESLUŽBENO

Od utorka jedna vrsta goriva jeftinija

Foto. Hrvoje Skočić/Riportal

Nova cijena dizela trebala biti 1, 52 eura, a benzin ostati na 1,46 eura. Treći je to put u posljednjih mjesec dana da dizel pojeftinjuje dok se benzin zadržao na cijeni koja je na snazi od 23. listopada

RTL neslužbeno doznaje da bi cijena benzina od idućeg utorka trebala ostati ista, dok će dizel pojeftiniti za 4 centa po litri, iako bi konačni obračun trebao biti gotov sutra.

Tako bi nova cijena dizela trebala biti 1, 52 eura, a benzin ostati na 1,46 eura. Treći je to put u posljednjih mjesec dana da dizel pojeftinjuje dok se benzin zadržao na cijeni koja je na snazi od 24. listopada

U skladu je to s najavom ministra gospodarstva Davora Filipovića koji je u središnjoj informativnoj emisiji RTL-u Danas prošlog utorka kazao da će dizel pojeftiniti, ako u međuvremenu ne bude iznenadih šokova na mediteranskom tržištu.

“Ako pogledate cijene kakve su bile na mediteranskom tržištu prošli tjedan i prva dva dana ovog tjedna, i da se danas utvrđuje cijena, cijena dizela bi pala za četiri centa, a cijena benzina bi ostala nepromijenjena. Za vidjeti je kako će biti trgovanje danas i do kraja tjedna. Kako stvari stoje sada, ako ne bude nekakvih iznenadnih šokova, dizel bi trebao zasigurno pojeftiniti”, rekao je Filipović, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari