SNIMKA OD KOJE BOLI GLAVA

Razbio superauto vrijedan 600 tisuća dolara: Pogledajte video – bijesnim Ferrarijem zabio se u terenac i izazvao kaos

Foto: You tube screenshot

Nesreća se dogodila u Melbourneu, kad je vozač crvenog superauta izgubio kontrolu te silovito podletio pod Nissan Navaru odbacivši ga na Subaru Imprezu u susjednoj traci

Šokantna snimka prometne nesreće u kojoj je sudjelovao superluksuzni Ferrari vrijedan čak 600.000 dolara kruži društvenim mrežama te je izazvala veliku pozornost.

Nesreća se dogodila u Australiji, točnije Melbourneu, kad je vozač crvenog superauta izgubio kontrolu te silovito podletio pod Nissan Navaru odbacivši ga na Subaru Imprezu u susjednoj traci, a prilikom čega je smrskana vozačeva strana vozila.

Pravo je čudo da su sva tri vozača prošla neozlijeđena.

Poklopac motora gotovo otkinut

Fotografije s mjesta događaja pokazuju razmjere štete. Ferrarijev poklopac motora gotovo je otkinut, a krhotine sva tri automobila razbacane su po četverotračnoj prometnici.

Vozač Nissana rekao je da je samo čuo zvuk superauta prije nego što se iznenada zabio u njega.

“Stao sam sa svojim autom i odjednom čuo Ferrari kako juri niz cestu. U sljedećem trenutku moj auto se podignuo u zrak i pao na drugo vozilo. Iskočio sam i odjurio do drugog vozača i izvukao ga. Sreća je da su svi dobro”, rekao je Jack Wignell za 7News.

Navodi se da policija provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti nesreće, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari