DOSJETILI SE: Za ljubitelje brze hrane – McDonald’s Hrvatska planira uvesti dostavu

Foto: Riječanin

Jedan od najvećih američkih brendova u četvrtom prošlogodišnjem kvartalu prihodovao je više nego što su analitičari očekivali

Američki lanac brze hrane McDonald’s investirat će oko 2,4 milijarde dolara kapitala i otvoriti 1000 novih restorana u svijetu u 2018., izjavio je ovih dana financijski direktor McDonald’sa Kevin Ozan, piše Poslovni.hr.

Jedan od najvećih američkih brendova, samo je u četvrtom prošlogodišnjem kvartalu prihodovao 5,34 milijarde dolara, što je više od očekivanja analitičara koji su predviđali prihod od 5,26 mlrd. dolara, dok globalno širenje podrazumijeva i tri nova restorana u Hrvatskoj.

U poslovnoj godini iza nas taj franšizni div došao je i u 12. grad u Hrvatskoj, Slavonski Brod, i u njemu otvorio 29. restoran u Hrvatskoj. U ovoj godini pak krenulo se u završnu fazu digitalizacije i preuređenja restorana koji gostima omogućuju da iskuse najmoderniji način naručivanja,.

“Razmišljamo i o širenju ponude uvođenjem dostave, a vjerujemo da će gosti sva poboljšanja na kojima radimo osjetiti pri svakom dolasku u McDonald’s”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska, piše Poslovni.hr.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views