IZABRALE MAME: Riječka PaštaRIa je najbolja tjestenina prema odabiru hrvatskih mama!

Paštaria je ocijenjena najboljom u kategorijama zadovoljstvo proizvodom, omjer vrijednosti za novac i namjera ponovne kupnje

„Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno online istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Paštaria je prije par dana u Zagrebu proglašena najboljim proizvodom u kategoriji „Tjestenina“.

Paštaria je ocijenjena najboljom u kategorijama zadovoljstvo proizvodom, omjer vrijednosti za novac i namjera ponovne kupnje te tako pronašla put do srca hrvatskih majki koje su prepoznale njezinu kvalitetu.

„Ponosni smo što su mame prepoznale našu kvalitetu i moderan dizajn, jer upravo one biraju s najviše pažnje i ljubavi za svoju djecu. Paštaria je riječka tjestenina koja njeguje tradiciju od davne 1845., a sve ove godine trudimo se održavati visoke standarde kvalitete što dokazuju i naši certifikati za izvrsnost, ali i kupci koji kada jednom probaju Paštariu, ostaju joj vjerni zauvijek. Zahvaljujemo svim mamama na ukazanom povjerenju koje nam služi kao poticaj da budemo još bolji i kvalitetniji.“ – izjavila je Ana Stojić Marijan iz marketinga PIK Rijeka.

U online istraživanju sudjelovalo je više od 8.000 mama, a oznaka „Odabrale mame“ koju nose ponajbolji proizvodi iz 15 različitih kategorija, ujedno je i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge, jer upravo mame znaju najbolje!

„Oznaku ‘Odabrale mame’ prepoznala sam kao izvrstan i neophodan kompas pri kupnji za sebe i svoju obitelj i zbog toga ju odlučila podržati. Vjerujem kako će i mnoge druge mame prepoznati važnost ove oznake na proizvodima koje biraju za svoju obitelj“ – izjavila je brend ambasadorica, glumica Marijana Mikulić.

Paštaria, koja se proizvodi isključivo od durum krupice koja ima i do 50% više bjelančevina nego obična pšenica, ne sadrži kolesterol, a njena kvaliteta najbolje dolazi do izražaja u okusu i izgledu, što su prepoznale i hrvatske mame.

Počeci običaja uživanja u tjestenini sežu iz davne 1845. godine kada je osnovana riječka tvornica tjestenine, što je ujedno bio početak proizvodnje tjestenine u Hrvatskoj. Paštaria je zaljubljena u kreativnost, tradiciju i kulinarsku zaigranost, kao što dokazuju jednominutni video recepti na web stranici www.pastaria.hr ili Facebook profilu Paštaria.

Svoje korisnike želi inspirirati na brzu i jednostavnu pripremu omiljenih jela da, kao što kaže njen slogan, svatko od nas pusti pašti na volju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari