DVODNEVNI FESTIVAL IĆA I PIĆA: U Rijeku dolazi prvi Staropramen Burger tour

Dana 2. i 3. lipnja Rijeka će na trgu 111. brigade Hrvatske vojske od 17 sati ugostiti poznati hrvatski burger restoran Submarine BBQ, DJ-a hrwoE i Neno Belan & Fiumens (unplugged), a žeđ će gasiti Staropramen

Ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite jer u Rijeku na trg 111. brigade Hrvatske vojske 2. i 3. lipnja dolazi Staropramen Burger tour.

Burger već neko vrijeme nije samo pecivo s pljeskavicom. Kao najpopularnije jelo na svijetu, danas je postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kretivno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj, Submarine BBQ u sklopu Staropramen Burger toura u Rijeci ponudit će svima veliki izbor burgera, ali i praško pivo br. 1 u svijetu!

Sve posjetitelje Staropramen Burger toura očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje, jer vrhunsko Staropramen pivo savršeno gasi žeđ uz ukusne burgere i odličnu glazbu. Osim vruhnskih burgera i hladnog Staropramena, sve posjetitelje očekuje i dobra zabava. U petak 2. lipnja odličnu glazbu puštat će DJ hrwoE, dok će u subotu 3. lipnja nastupiti Neno Belan & Fiumens (unplugged).

„Staropramen već dugi niz godina podupire hrvatsku gastro scenu, pogotovo kada se radi o Burger festivalima jer su dobri burgeri i vrhunsko pivo savrsen spoj. Zadovoljstvo nam je da ove godine i ostatku Hrvatske možemo pružiti najbolje burgere uz besplatni glazbeni program i naravno hladni Staropramen.“, rekao je Ivan Šuvar, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari