SPEKTAKL NA OTVORENJU

Neno Belan & Fiumens svirali na pozornici u moru pred novom pješčanom plažom na Rabu

Imperial Riviera uložila je 2 milijuna eura u novu pješčanu plažu na otoku Rabu

Uz glazbeni spektakl Nene Belana i grupe Fiumens, u srijedu 29. lipnja, svečano je otvorena nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela na otoku Rabu te novi The Beat Beach Club. Vrijednost investicije Imperial Riviere u projekt u okviru kojeg je uređena nova plaža je viša od 2 milijuna eura.

Ovom investicije Imperial nastavlja ulagati u razvoj destinacije otok Rab te kvalitetu turističke ponude. Broj gostiju u turističkoj sezoni premašio je plažne kapacitete otoka Raba, a posebice uređenih plaža pa je Imperial Riviera još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola koje se proteže od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.

Izgradnja i uređenje plaže ispred hotela Valamar Padova omogućila je i zapošljavanje 12 novih zaposlenika. Projekt je obuhvatio nasipavanje oko 5.000 kvadratnih metara priobalnog dijela, izgradnju zaštite od utjecaja valova, infrastrukturno i hortikulturno uređenje, novu šetnicu, plažni objekt, sanitarni čvor i opremanje najmodernijom plažnom opremom koja uključuje baldahine i ležaljke, te nekoliko atrakcija za djecu.

Kapaciteta za oko 700 kupača, nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu.

Novouređenom plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar ali je osim gostima hotela Valamar Padova, plaža otvorena i za lokalno stanovništvo te ostale turiste koji borave na otoku Rabu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views