UVODE ZANIMLJIVU OPCIJU: Twitter korisnike pitao što žele u 2017., a sada će im to ispuniti!

Direktor Twittera Jack Dorsey napravio je zgodan potez pa je prošlog tjedna svoje korisnike upitao što žele da se 2017. godine uvede na ovu društvenu mrežu

Mnogi Twitter korisnici složit će se kako im nedostaje jedna opcija, pogotovo oni koji vole imati “uredne” objave, bez gramatičkih ili pravopisnih grešaka, bez autocorrectanih statusa koji se kasnije ne mogu ispraviti, a jedino je rješenje ili ignorirati ili izbrisati objavu i ponovno je objaviti.

To će sve postati prošlost, najavio je Twitter.

Direktor Twittera Jack Dorsey napravio je zgodan potez pa je prošlog tjedna svoje korisnike upitao što žele da se 2017. godine uvede na ovu društvenu mrežu. Korisnik mu je predložio uređivanje objava, na što mu je direktor postavio još jedno pitanje, a to je je li bitno da je uređivanje dostupno u bilo koje vrijeme ili kroz neki period nakon objave.

Objasnio je i zašto je to bitno pitanje. prvi zahtijeva stvaranje zapisa svih izmjena koje bi potom trebale biti i javne, što znatno komplicira posao. Drugom korisniku koji je također naveo isti prijedlog, Dorsey je postavio pitanje bi li mogućnost uređivanja unutar pet minuta od objave bilo prihvatljivo rješenje.

Cijelu diskusiju je Dorsey zaključio izjavom kako već neko vrijeme razmišljaju o tome, pa možete početi zadovoljno trljati ruke jer će ove godine ta opcija postati dostupna.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari