Bulj opleo po Stožeru: ”Ovo je diktatura; Dozvolite djeci da slobodno dišu!”

Bulj opleo po Stožeru: ”Ovo je diktatura; Dozvolite djeci da slobodno dišu!”

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Na prijedlog gradonačelnika Sinja Mire Bulja, načelnik Stožera civilne zaštite grada Sinja potpisao je odluku kojom preporučuje da se ukine obveza nošenja maski. Bulj kaže kako je nošenje – besmisleno.

“Roditelji me često zovu, kažu da se djeca igraju zajedno i jedu zajedno, da maskice padaju po podu i nečiste su. Ukidanje nošenja maski je naša preporuka, a ravnatelji imaju nadležnost”, rekao je za N1.

VIDEO DANA:

UPRAVO SE ČITA

‘Ovo je diktatura’

Kaže kako djeci treba dozvoliti da slobodno dišu: “Postoje drugi načini kako se mjere mogu provoditi. Ovo je moj prijedlog koji je uvažio Civilni stožer grada Sinja, a koliko oni poštuju lokalne stožere, najbolje bi ih bilo ukinuti”, navodi Bulj i dodaje:

“Stožer je preuzeo ulogu upravljanja državom. Ovo je diktatura. Stožer je najveći krivac širenja zaraze, znamo što je bilo na Pelješcu.”

Objašnjava kako su mu neki epidemiolozi rekli da su maske besmislene. “Možemo to čuti i u javnosti, možemo čuti Lauca, možemo čuti mnoge ljude.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari