SANKCIONIRANI

11 stranaca nedozvoljeno glisirali Kvarnerom blizu obale; Dočekala ih policija…

Foto: HRT/Screenshot

 U akvatoriju Malog Lošinja, Krka i Raba zatekli su u počinjenju prekršaja 11 stranih državljana,  a riječ je o pet slovenskih, dva njemačka državljana te po jednom austrijskom, mađarskom, poljskom i francuskom državljaninu koji su svojim plovilima glisirali na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale

Tijekom protekloga vikenda policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka provodili su pojačani nadzor u cilju veće sigurnosti na moru.

U akvatoriju Malog Lošinja, Krka i Raba zatekli su u počinjenju prekršaja 11 stranih državljana,  a riječ je o pet slovenskih, dva njemačka državljana te po jednom austrijskom, mađarskom, poljskom i francuskom državljaninu koji su svojim plovilima glisirali na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale.

VIDEO DANA:

Pomorski policajci sankcionirali su ih zbog počinjenog prekršaja iz Pomorskog zakonika i to novčanom kaznom. Policijski službenici će i nadalje provoditi mjere i radnje u cilju sprječavanja nesreća, stradavanja kupača i ronioca te veće sigurnosti na moru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari