"BOGAT" TJEDAN

22 OSOBE! U Rijeci i okolici policija otkrila drogu kod Nijemaca, Talijana, Slovenaca, Francuza, Hrvata…

Foto:PIXSELL

Najveća količina droge oduzeta je od 28-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je neovlašteno posjedovao 24,50 grama marihuane

Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske zatečene su 22 osobe koje su neovlašteno posjedovale razne vrste droga. Riječ je većinom o hrvatskim državljanima, a s drogom je zatečeno i pet državljana Njemačke te po jedan državljanin Italije, Slovenije i Francuske.

Najveći broj slučajeva neovlaštenog posjedovanja droga zabilježen je na području Policijske postaje Crikvenica, ukupno devet. Sveukupno je zaplijenjeno 58,76 grama marihuane, 127,64 g hašiša, 21,69 grama amfetamina, 0,50 grama kokaina i 3,19 grama psilocibin gljiva.

U ovom razdoblju najveća količina droge oduzeta je od 28-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je neovlašteno posjedovao 24,50 grama marihuane, a nakon njega i 21-godišnjak koji je zatečen u neovlaštenom posjedu 16,80 grama amfetamina.

Sve osobe zatečene u neovlaštenom posjedovanju droga su prekršajno prijavljene temeljem Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari