ODUZIMANJE PREDNOSTI

AUDI NA KROVU Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginule dvije djevojčice

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Dvije djevojčice su poginule, a vozač i još jedno dijete su teško ozlijeđeni

Policijska uprava zadarska je izvijestila da se u utorak u 18,30 sati na državnoj cesti D 54 ( Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila prometna nesreća s dvije poginule osobe.

Prema rezultatima očevida koji je poduzet u suradnji s županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač Fiata, krećući se iz smjera Obrovca u smjeru Sv.Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska.

U tom trenutku dolazi do sudara s Audijem, kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se kretao iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovački. Nakon sudara Audi se prevrće na krov i udara u betonsko postolje rampe.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz osobnog vozila Audija, dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina, dok su 49-godišnji vozač i još jedno dijete, kolima hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.

U vremenu od 19,40 do 01,10 sati navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem osobnog vozila – Fiata zbog izazivanja prometne nesreće s smrtnom posljedicom.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari