“3 u 1”: U Crikvenici kazneno prijavljen za prijetnju, protupravnu naplatu i zlouporabu droge

Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je tijekom 14. veljače na širem području Crikvenice počinio kazneno djelo na štetu 76-godišnjeg hrvatskog državljanina uputivši mu ozbiljne prijetnje. Uz to se sumnjiči da je istog dana prijetio i drugoj osobi pa mu oduzeo mobitel kako bi protupravno naplatio potraživanje od par stotina kuna, a k tome joj je i prodao drogu marihuanu vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela prijetnje, protupravne naplate, kao i za djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari