Majka Radoja R. o smrti djevojke u Sopotu: ‘Izvan sebe sam. Znam da on ne bi ni na koga ruku digao’

Foto: Robert Anić/Pixsell

Muškarca sumnjiče da je umotao u tepih 16-godišnjakinju koja je umrla u njegovu stanu u Zagrebu te je odvukao do podruma zgrade u susjednoj ulici

”Izvan sebe sam. Vidjeti svoga sina u medijima uhićenog, i to još zbog čega, za mene je neviđeni šok. Ne mogu pojmiti kako je tek roditeljima umrle djevojčice. ”, govori u nevjerici Katica R., majka uhićenog Radoje R. (30), koji je pod okriljem noći u subotu umotao u tepih 16-godišnjakinju koja je umrla u njegovu stanu u Zagrebu te je odvukao do podruma zgrade u susjednoj ulici.

Kaže da je sina zadnji put vidjela za blagdane kad je došao posjetiti obitelj. Priznaje da se čudno ponašao.

”Izgledao je kao da je bio pod utjecajem trave. Obećao mi je tada da ću mu moći doći u posjet u Zagreb. Kad sam ga potom čula sredinom siječnja te ga pitala gdje je jer bih mu došla, odgovorio mi je: ‘Ne mogu ti još reć. Nazvat ću te’. I više se nije javio”, ispričala je kroz suze majka.

Radoje, prema majčinim tvrdnjama, nije imao stalan posao, nego je “fušario” na poslovima kad je imao priliku.

Već kao dijete završio je u domu u Dugavama, a punoljetnost je dočekao u domu u Ivancu.

”Postao je nepopravljiv i kako je vrijeme prolazilo, pokušavala sam ga uvjeriti da mu treba psihijatar. No, to moje preklinjanje bilo je uzaludno. Od susjeda smo doznali da mi je sin uhićen jer nemamo internet”, otkriva Radojeva majka za Jutarnji.

Kaže kako nije znala da živi u stanu pokojnog prijatelja i druži se s maloljetnicom.

”Osjećam ljutnju i tugu istovremeno. Miješaju mi se emocije. Ne mogu pojmiti kako je tek njezinim roditeljima. Znam samo da Radoje ne bi ni na koga ruku digao. Droga uzima danak, zbog nje se čine ludosti, a osobe koje je konzumiraju toga nisu ni svjesne”, kaže Katica R.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari