PRUŽAO OTPOR POLICAJCIMA

37-godišnjaku bili dužni novac od prodaje auta. Zvao je kupce i došao im na vrata i prijetio. Policija ga uhitila

Ilustracija

Osumnjičeni 37-godišnjak je, uz kaznenu prijavu za počinjenje prijetnje i protupravne naplate na štetu dvoje hrvatskih državljana, predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Zbog pokušaja protupravne naplate i prijetnje na štetu dvoje hrvatskih državljana, kazneno je prijavljen 37-godišnji hrvatski državljanin.

Riječ je o osobi koju policijski službenici II. policijske postaje Rijeka sumnjiče da je u prethodna dva tjedna telefonom više puta nazivao 27-godišnjakinju i 38-godišnjaka koji su od njega kupili osobno vozilo te mu do kraja ožujka nisu isplatili dogovorenu cijenu vozila. Naime, zbog duga od 800 eura, višekratno ih je nazivao i unatoč molbi oštećenih za strpljenje i obećanja da će uskoro uplatiti mu novac, upućivao im razne prijetnje.

Kako je osumnjičeni 37-godišnjak u subotu, 13. travnja, oštećenima došao i na adresu prebivališta na širem području Bakra te im ponovio ozbiljne prijetnje tražeći povrat novčanog duga, a nakon toga i 38-godišnjaka fizički napao, oštećeni su pozvali policiju pa je isti uhićen.

Prilikom privođenja na kriminalističko istraživanje osumnjičenik je ometao policijske službenike u postupanju pružajući aktivan otpor.

Po dovršetku istraživanja, a radi osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 37-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari