DRSKA KRAĐA

U središtu Rijeke lopov starijoj ženi istrgnuo novčanik iz ruke, ostala je bez 400 eura

Ilustracija: Osobe prikazane na fotografiji nemaju nikakve veze s događajem opisanim u tekstu. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pozivamo građane da obrate pozornost na svoje stvari kada se nalaze na mjestima gdje se kreće veći broj osoba kao što su tržnice, sredstva javnog prijevoza, trgovine…, poručuju iz policije

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je jučer oko 9.30 sati, u središtu Rijeke u blizini tržnice, otuđio iz ruke novčanik 72-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Time ju je materijalno oštetio za oko 400 eura.

I ovom prilikom iz policije upozoravaju građane da obrate pozornost na svoje stvari kada se nalaze na mjestima gdje se kreće veći broj osoba.

“Posebno skrećemo pozornost na tržnice, sredstva javnog prijevoza, trgovine i slična mjesta koji počinitelji koriste kako bi si osigurali nepripadajuću imovinsku korist, a za što im je dovoljan samo trenutak nepažnje oštećenog.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari