PROMET DROGAMA

40-godišnjaku na području Crikvenice pronađeno 130 grama marihuane i digitalna vaga; Policija mu je sve oduzela

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, stoji u izviješću policije.

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Naime, policijski službenici su u srijedu, 26. travnja u popodnevnim satima na području Crikvenice prilikom redovne kontrole osoba zatekli osumnjičenika s oko 130 grama marihuane. U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci, na crikveničkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se 40-godišnjak koristi gdje je pronađena i oduzeta digitalna vaga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari