ISKORISTIO UMIROVLJENIKA

81-godišnjak angažirao 39-godišnjaka da poruši šumu u njegovom vlasništvu i proda drva; No prodao je samo dio drva i oštetio umirovljeniak za 40 tisuća kuna

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Materijalno je oštećen 81-godišnjak za oko 40 000 kuna, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Oštećeni 81-godišnji hrvatski državljanin je u veljači ove godine angažirao osumnjičenika da poruši šumu u njegovom vlasništvu na širem delničkom području te da trupce preveze do pilane i da ih proda. 

Osumnjičenik je trupce prevezao do pilane te je dio trupaca prodao i isplatio novac oštećeniku, ali ostatak trupaca nije prodao, niti ih vratio čime je materijalno oštetio 81-godišnjaka za oko 40 000 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari