KAZNENO PRIJAVLJEN

81-godišnjak u Rijeci na podmukli način oštetio dvojicu muškaraca za 100.000 kuna!

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Policija 81-godišnjaka sumnjiči da je tijekom 2020. godine doveo u zabludu dvojicu hrvatskih državljana koji su u njegovo ime podignuli kredit u novčarskoj instituciji, a on im nije vratio novčani iznos, niti je uplatio nagradu za učinjenu uslugu. Tako ih je oštetio za oko 100.000 kuna

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka riješena su dva kaznena djela prijevare iz 2020. godine. Riječ je o kaznenim djelima za koja se sumnjiči  81-godišnji hrvatski državljanin.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičenik,  u suradnji s još jednom osobom koja trenutačno nije dostupna policiji,  tijekom 2020. godine doveo u zabludu dvojicu hrvatskih državljana, starosti 65 i 71 godina, pa su u njegovo ime podignuli kredit u novčarskoj instituciji, a on im nije vratio novčani iznos, niti je uplatio nagradu za učinjenu uslugu.  Tako ih je materijalno oštetio za oko 100.000 kuna.

Po završetku istraživanja, 81-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela.

A.C.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari