PROMETNA NESREĆA

Teška prometna nesreća na Škurinjskoj cesti kod Porsche Inter auto centra

Foto: Facebook/S.Z.R.S./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Na mjesto nesreće stigli su brojni pripadnici hitnih službi uključujući vatrogasce

Večeras oko 19 sati na Škurinjskoj cesti kod Porsche Inter auto centra dogodila se teška prometna nesreća. Na mjesto nesreće stigli su brojni pripadnici hitnih službi uključujući vatrogasce.

Prema prvi informacijama s terena došlo je do sudara dvaju automobila “gradske” klase – riječ je o sivoj Toyoti Yaris i crnom – neslužbeno – Renault Cliju.

Na mjestu neseće pružena je prva pomoć ozlijeđenima. Težina ozljeda unesrećenih osoba nije nam još poznata. Neslužbeno, vozačicu Yarisa odvezla je ekipa hitne medicinske pomoći no ona nije životno ugrožena.

“U jednom trenutku u mirnoj noći čuo se jezivi zvuk snažnog kočenja, što sugerira da se barem jedno od vozila kretalo prilično velikom brzinom”, prepričava jedan stanovnik Škurinja. Drugi dodaje kako se Clio velikom brzinom spuštao iz pravca Tibljaša prema središtu grada te je vozač u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom koje se potom zabilo u Toyotu Yaris. Neslužbeno, prema izjavama svjedoka, čini se da je Clio iz pravca Tibljaša vozio vrlo mlad muškarac koji je izgubio nadzor nad vozilom i udario u bočnu lijevu stranu Yarisa, praktički u vozačicu. Mladić je navodno prošao bez težih ozljeda.

Promet je neko vrijeme ovom dionicom Škurinjske ceste bio u prekidu. Na mjestu nesreće policijski službenici počet će s očevidom nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari