BIZARNA KRAĐA

APEL ZA POMOĆ Riječaninu noćas ‘ispred nosa’ ukraden auto: ‘Spremni smo i platiti samo da se auto vrati’

Idi na originalni članak

Nevjerojatan slučaj krađe automobila dogodio se noćas na području Krimeje

Oglas

“Brat je išao uzeti za jesti sebi jer je radio cijeli dan i ključ auta je bio unutra jer čovjek ne očekuje tako nešto u 2 ujutro. Samo su odjurili…”, svjedoči javno na društvenim mrežama brat mladića oštećenog drskom krađom automobila.

Riječje o automobilu marke Renault. Krađa se dogodila noćas, oko dva sata. Cijeli događaj opisan je u apelu koji su oštećeni Riječani odaslali putem društvenih mreža.

“Molim za pomoć. Sinoć 16.4 oko 2 sata ujutro mojem bratu su ukrali auto ‘pred nosom’ ispred Pekare Krimeja. Informacije koje znamo je da su dečko i cura zajedno sudjelovali u tome.Cura je bila u crvenom autu starijeg godišta, nešto kao fabia, ali brat nije siguran… Oboje imaju otprilike 18, 19 godina. Cura je osrednje visine, svjetlo smeđa kosa, nosi naočale. Dečko oko 175cm visok i mršav, bolji opis nemamo. Ako netko vidi ovaj auto molio bi vas da me kontaktirate (0994820416) ili policiju. Bili bi vam zahvalni i spremni smo i platiti samo da se auto vrati…”, stoji u apelu upućenom javnosti.

Doista, ovako drska krađa ne pamti se već dugo na riječkom području!

Nadamo se da je ovo bio samo trenutak neodgovorne obijesti i da će počinitelji krađe nakon par odvoženih krugova riječkim ulicama automobil neoštećen vratiti vlasniku. Time će izbjeći i veće sankcije policije i pravosuđa – stoga je to najpametnije što u ovom trenutku mogu napraviti.

NAJNOVIJE – Nešto prije 13 sati dobili smo poruku od autora apela da je ukradeni automobil pronađen, uz zahvalu čitateljima Riportala koji su u velikom broju podijelili ovu vijest s profila na društvenim mrežama Riportala!

Exit mobile version